Loader

Συνταγές με τα βέλη του έρωτα

Από : | 0 Σχόλια | On : 07/02/2016 | Κατηγορία : Ιστορίες της κουζίνας

Συνταγές με τα βέλη του έρωτα αυτή τη βδομάδα. Κοινώς θα «φάμε» έρωτα που λένε. Γιατί δεν μας αρέσει να γιορτάζουμε τον φτερωτό θεό μόνο μια μέρα το χρόνο. Το σωστό θα ήταν να το βιώνουμε καθημερινά. Και η ρουτίνα, για να σας προλάβω είναι μέρος όλης αυτής της διαδικασίας.

papardbologne (4) loinfig (4)

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχω ιδιαίτερο λόγο να γιορτάσω με τιμή και δόξα τον Άγιο Βαλεντίνο. Θεωρητικά λόγω της ύπαρξης του, θα φέρω στον κόσμο δυο παιδάκια. Πρακτικά εγώ και ο άντρας μου λόγω της γνωριμίας, την συμβίωσης μας και της αγάπης που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο, θα αποκτήσουμε τον καρπό όλων αυτών.Με το συγκεκριμένο αφιέρωμα στον έρωτα και στο τι μπορούμε να σερβίρουμε στους αγαπημένους μας την συγκεκριμένη μέρα ή οποιαδήποτε άλλη μέρα, μοιράζομαι επίσημα πρώτη φορά μαζί σας, το ευχάριστο αυτό γεγονός.

pitaburger (7) cheesehearts (6)

Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα, με υγεία και αγάπη. Η συμβουλή μου είναι να μην ξεχνάτε πως ότι και αν κάνετε στη ζωή σας, αυτό που πραγματικά μένει και είναι απαραίτητο για την πληρότητα μας  είναι ένας καλός και πιστός σύντροφος όπου μαζί με τα παιδιά θα ολοκληρώσουν την ευτυχία και μαζί έναν ολοκληρωμένο κύκλο ζωής. Ερωτευθείτε φίλες και φίλοι και κυρίως ζήστε με όλες σας τις αισθήσεις ότι καινούργιο σας φέρνει η ζωή. Απολαύστε τις μικρές καθημερινές χαρές και γελάστε με την καρδιά σας.

plexteskardies (4) valmuff (4)

Παπαρδέλες με marinara λαχανικών και κοτόπουλο

Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα

Κοτοburger σε πίτα με μανιτάρια πλευρώτους

Καρδιές τυριού

Πλεκτές καρδιές με καπνιστό τυρί

Muffins με μπανάνα και πραλίνα φουντουκιού

Σοκολατένια τούρτα του έρωτα

stvalchoco (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *