Loader

Ρολά μελιτζάνας με πέστο μαιντανού

2013-06-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2 μεγάλες μελιτζάνες
6 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
150γρ. φέτα
200γρ. ανθότυρο
20 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
10 φύλλα φρέσκιας μέντας
1 ματσάκι ρόκα
αλάτι, πιπέρι

Για το πέστο μαϊντανού:
2 φλυτζάνια μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
4 φιλέτα αντζούγιας
1/3 φλυτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *