Loader

Pizza με σαλάμι αέρος και ελιές

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1δόση ζύμη για πίτσα της αρεσκείας μας

1 ½ φλ.σάλτσα ντομάτας για την επικάλυψη, της αρεσκείας μας

3φέτες ζαμπόν ψιλ/νο

4φέτες σαλάμι αέρος ψιλ/νο

1/4φλ.ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1/3φλ.μανιτάρια σε φέτες

1μέτρια ντομάτα κομμένη σε ροδέλες

2φλ.γκούντα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας , τριμμένο

1/4φλ.φέτα θρυμματισμένη

Πιπέρι

Λάδι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας σε λαδωμένο ταψί. Αλείφουμε με τη σάλτσα και διασκορπίζουμε τα αλλαντικά και τα μανιτάρια και πάνω τους τις ροδέλες ντομάτας. Διασκορπίζουμε τα τυριά και τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίζουμε με πιπέρι, αν θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *