Loader

Pesto ελιάς με αντζούγιες

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2πατέ μαύρης ελιάς
10αμύγδαλα λευκά
5-6φιλέτα αντζούγιας
3κ.σ.λάδι
1κλωναράκι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
1κ.σ.κάππαρη
1κ.σ.νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάλτε όλα τα υλικά στο multi και πολτοποιήστε τα. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Σερβίρετε σαν ορεκτικό σε γεύμα ή για μια πεντανόστιμη και νηστίσιμη μακαρονάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *