Loader

Pesto ελιάς με αντζούγιες

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1/2πατέ μαύρης ελιάς
10αμύγδαλα λευκά
5-6φιλέτα αντζούγιας
3κ.σ.λάδι
1κλωναράκι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
1κ.σ.κάππαρη
1κ.σ.νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάλτε όλα τα υλικά στο multi και πολτοποιήστε τα. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Σερβίρετε σαν ορεκτικό σε γεύμα ή για μια πεντανόστιμη και νηστίσιμη μακαρονάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *