Pesto ελιάς με αντζούγιες
2013-07-13- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1/2πατέ μαύρης ελιάς
10αμύγδαλα λευκά
5-6φιλέτα αντζούγιας
3κ.σ.λάδι
1κλωναράκι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
1κ.σ.κάππαρη
1κ.σ.νερό
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάλτε όλα τα υλικά στο multi και πολτοποιήστε τα. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Σερβίρετε σαν ορεκτικό σε γεύμα ή για μια πεντανόστιμη και νηστίσιμη μακαρονάδα.