Loader

Pesto ελιάς με αντζούγιες

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2πατέ μαύρης ελιάς
10αμύγδαλα λευκά
5-6φιλέτα αντζούγιας
3κ.σ.λάδι
1κλωναράκι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
1κ.σ.κάππαρη
1κ.σ.νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάλτε όλα τα υλικά στο multi και πολτοποιήστε τα. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Σερβίρετε σαν ορεκτικό σε γεύμα ή για μια πεντανόστιμη και νηστίσιμη μακαρονάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.