Loader

Italian herbs pasta με κοτόπουλο

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

200γρ.μακαρονάκι σέλινο
Λάδι
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/φλ.κέτσαπ
Αλατοπίπερο
1φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
1/2φλ.μαντάρια σε φέτες
1/2κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.βασιλικός
1/2κ.γλ.θυμάρι
1/2κ.γλ.δενδρολίβανο
Παρμμεζάνα τρμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, την ντομάτα και την κέτσαπ και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Αφήνουμε να σιγοβράσει , περίπου 20 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά μας. Κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά μας στην κατσαρόλα με τη σάλτσα , ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με τριιμμένη παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *