Loader

Αυγοσαλάτα με mascarpone και λάδι τρούφας

2015-10-06
  • Μερίδες: 2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

6/10/15

Αυγοσαλάτα με mascarpone και λάδι τρούφας σερβίρουμε σήμερα. Σαν συνοδευτικό, με φρυγανισμένο ψωμί, σαν γέμιση για sandwich ή όπως αλλιώς προτιμάτε.

truffleeggsld (1) truffleeggsld (4)

Συστατικά

  • 3-4 καλοβρασμένα αυγά
  • ¼ του φλιτζανιού chives ή το πράσινο μέρος από φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζάνι mascarpone
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • Αλατοπίπερο
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού σκόρδο σκόνη
  • ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα της επιλογής μας
  • ½ κουταλιά της σούπας λάδι τρούφας ή ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Βήμα 2

Σερβίρουμε αμέσως σε φρεσκοψημένο ψωμί ή όπως προτιμάμε και διατηρούμε την αυγοσαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *