Loader

Κεφτεδάκια φούρνου με cranberries και παρμεζάνα

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

*Μπορούμε να φυλάξουμε το μισό μείγμα στην κατάψυξη για μια άλλη φορά έως και ένα μήνα. Μπορούμε να το πλάσουμε σε μακρόστενο σχήμα και να τα ψήσουμε σαν σουτζουκάκια.

Συστατικά  

 

 

300γρ.κιμάς μοσχαρίσιος

1/4φλ.cranberries  αποξηραμένα

1φλ.χλιαρό νερό

1κ.γλ.δενδρολίβανο ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1μέτριο κρεμμύδι τριμμένο

1κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος

1κ.σ.worcestershire sauce

1αυγό

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη ή ότι άλλο σκληρό τυρί έχουμε

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε για 10 λεπτά τα cranberries μέσα στο νερό και τα σουρώνουμε. Τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *