Loader

Φτερούγες teriyaki στο φούρνο

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

800γρ.φτερούγες κοτόπουλου
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.σόγια σος
2κ.σ.τεριγιάκι σος
1κ.γλ.μέλι
1κόκκινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη
1ποτ.κρασιού λευκό κρασί
Το χυμό 1 πορτοκαλιού

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα βαζάκι το μέλι, το λάδι,το αλατοπίπερο,το χυμό πορτοκαλιού και τις σάλτσες και το ανακινούμε καλά να ανακατευτεί. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ταψάκι και δίπλα τους αραδιάζουμε τις πιπεριές. Περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *