Loader

Φτερούγες teriyaki στο φούρνο

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

800γρ.φτερούγες κοτόπουλου
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.σόγια σος
2κ.σ.τεριγιάκι σος
1κ.γλ.μέλι
1κόκκινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη
1ποτ.κρασιού λευκό κρασί
Το χυμό 1 πορτοκαλιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα βαζάκι το μέλι, το λάδι,το αλατοπίπερο,το χυμό πορτοκαλιού και τις σάλτσες και το ανακινούμε καλά να ανακατευτεί. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ταψάκι και δίπλα τους αραδιάζουμε τις πιπεριές. Περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *