Φτερούγες teriyaki στο φούρνο
2013-06-05- Κουζίνα:Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
800γρ.φτερούγες κοτόπουλου
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.σόγια σος
2κ.σ.τεριγιάκι σος
1κ.γλ.μέλι
1κόκκινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη
1ποτ.κρασιού λευκό κρασί
Το χυμό 1 πορτοκαλιού
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε σε ένα βαζάκι το μέλι, το λάδι,το αλατοπίπερο,το χυμό πορτοκαλιού και τις σάλτσες και το ανακινούμε καλά να ανακατευτεί. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ταψάκι και δίπλα τους αραδιάζουμε τις πιπεριές. Περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να πάρουνε χρώμα.