Loader

Φιλέτο ψαριού με ελιές στο τηγάνι

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

5φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας
1κ.σ.βούτυρο
Αλατοπίπερο
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
2κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1/2κόκκινη & ½ κίτρινη πιπεριά ψιλ/νη
1/2φλ.φασολάκια στρογγυλά
6ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες
6ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
1φλ.τσαγιού λευκό κρασί
Χυμός λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το βούτυρο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και μόλις λιώσει τοποθετούμε μέσα τα φιλέτα του ψαριού. Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τις ελιές. Μόλις φύγουν τα πολλά υγρά σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο χυμό λεμόνι. Τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο φιλέτο ψαριού και λίγα από τα λαχανικά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *