Loader

Υγιεινό “σουφλέ” με φρούτα

2015-03-13
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

13/3/15

Υγιεινό «σουφλέ» με φρούτα χωρίς πολλά σχόλια. Απλά δοκιμάστε το.

kiwibanoat (1) kiwibanoat (5)

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • 1 μπανάνα
  • 2 ακτινίδια
  • ½ κουταλιά του γλυκού baking powder
  • Μέλι για το σερβίρισμα
  • Κανέλα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ραντίζουμε τη βρώμη με το γάλα και τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.

Βήμα 2

Λιώνουμε τη μισή μπανάνα και το ένα ακτινίδιο και τα προσθέτουμε στο μείγμα βρώμης μαζί με το baking powder.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε δυο ατομικά σκεύη για σουφλέ. Διακοσμούμε με τα υπόλοιπα φρούτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά.

Βήμα 4

Περιχύνουμε πάνω από το ζεστό σουφλεδάκι λίγο μέλι, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *