Loader

Στριφτά ζυμαρικά με τόνο και ανζούγιες

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.στριφτά ζυμαρικά ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας σας

2μέτριες ντομάτες χοντροτριμμένες στο multi

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1κονσέρβα τόνος στραγγισμένη

6-7φιλέτα αντζούγιας στραγγισμένα

Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ σε ένα κατσαρολάκι με λάδι σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο. Ρίχνουμε τις ντομάτες , αλατοπίπερο και ελάχιστο νερό και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τον τόνο και τις αντζούγιες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 5 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε , σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.