Loader

Πανσετάκια τηγανιά με ουίσκι και φέτα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

6πανσέτες κομμένες στα 3 η κάθε μια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1σφηνάκι ουίσκι
1κ.σ.μουστάρδα
Χυμό 1 λεμονιού
1κρεμμύδι τριμμένο
120γρ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τις πανσέτες. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα 2-3 λεπτά ακόμα. Σβήνουμε με το ουίσκι και ραντίζουμε το χυμό του λεμονιού. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νεράκι να καλύψει τα κομματάκια του κρέατος. Σιγοψήνουμε περίπου για 35 λεπτά , μέχρι να μείνουν τα πανσετάκια με το λαδάκι τους. Σερβίρουμε τα πανσετάκια με θρυμματισμένη φέτα και πατατούλες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *