Loader

Πράσινα φασολάκια σαλάτα με ροδάκινα και ραπανάκια

2014-08-04
  • Servings: 2
  • Prep Time: 15λ
  • Ready In: 45λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

26/8/14

Πράσινα φασολάκια σαλάτα με ροδάκινα και ραπανάκια για σήμερα στο τραπέζι. Εγώ φέτος προτίμησα τα πλακέ τόσο σε ροδάκινα όσο και σε νεκταρίνια γιατί είχαν μια ξεχωριστή γλύκα, που με ενθουσίασε είναι η αλήθεια. Όλα όμως τα καλοκαιρινά ελληνικά φρούτα και ιδίως τέτοια εποχή, που έχουν ωριμάσει αρκετά, είναι γλυκά και ζουμερά, αγαπητά από όλους.. ή σχεδόν!

peachradishgreenbeans (3) peachradishgreenbeans (4)

Ingredients

  • 1 ½ φλιτζάνι πράσινα φασολάκια βρασμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 ροδάκινα κομμένα όπως προτιμάμε
  • 12 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 ξερά σύκα, ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι φύλλα αντράκλας
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό λεμονιού
  • Ξύδι balsamico
  • Αλατοπίπερο

Method

Step 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα 6 πρώτα υλικά.

Step 2

Ραντίζουμε με λάδι, χυμό λεμονιού και ξύδι κατά βούληση και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε να ενωθούν οι γεύσεις και να δροσίσουν τα υλικά.

Step 3

Το σερβίρουμε σαν σαλάτα ή συνοδευτικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *