Loader

Παντζάρια σαλάτα με αρακά και φέτα

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.πράσινη σαλάτα ανάμικτη ή ότι έχετε (ρόκα,μαρούλι, σπανάκι, λόλα ρόσα)

1/2φλ.αρακάς βρασμένος

1φλ.παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια

100γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια

2φρ.κρεμμύδια ψιλ/να

1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα του

Λάδι

Αλατοπίπερο

Ξύδι από κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε σαλατιέρα την πρασινάδα και από πάνω διασκορπίζουμε τα παντζάρια , τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τα φύλλα δενδρολίβανου και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι και ανακατεύουμε. Διασκορπίζουμε τα κομμάτια της φέτας και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *