Loader

Μπάρες βρώμης με μέλι και φυστικοβούτυρο

2015-01-20
  • Ποσότητα: 16 τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

20/1/15

Μπάρες βρώμης με μέλι και φυστικοβούτυρο. Ένα γλύκισμα που το τρώτε σαν πρωινό αλλά και όλες τις ώρες της ημέρας.

pbflapjacks (1) pbflapjacks (3)

Συστατικά

  • 1/3 του φλιτζανιού μέλι
  • 1/3 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
  • 5 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • ¼ του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
  • 2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 20 σοκολατένιες ελιές αμυγδάλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι καρύδας και το φυστικοβούτυρο. Το ακουμπάμε σε μάτι με μέτρια φωτιά και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.

Βήμα 2

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βρώμη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μεταφέρουμε σε τετράγωνο ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα και τοποθετούμε τις ελίτσες πάνω στο απλωμένο μείγμα.

Βήμα 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 20-25 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει για να το κόψουμε σε κομμάτια και να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *