Loader

Κουλουράκια κρασιού με πάπρικα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό αλεύρι

1/2φλ.λάδι

1/2φλ.λευκό κρασί

Αλάτι

1κ.σ.πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι και την πάπρικα σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το αλεύρι, όχι όλο κρατάμε λίγο γιατί μπορεί να μην μας χρειαστεί και αρχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 30 λεπτά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *