Loader

Ανοιχτά σάντουιτς με σαρδέλες κονσέρβας

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

5φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στην τοστιέρα

Λάδι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

5σαρδέλες κονσέρβας

1κ.σ.μαϊντανος ψιλ/νος

3κ.σ.σάλτσα ντομάτας

2αγγουράκια τουρσί ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια πιατέλα το ψημένο ψωμί. Τις αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και βάζουμε πάνω σε κάθε μια από μια σαρδέλα καθαρισμένη από το κόκαλο. Διασκορπίζουμε τα αγγουράκια και τον μαϊντανό. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και ραντίζουμε με λίγο λάδι για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *