Loader

Συνταγές με συστατικό: σάλτσα ντομάτας

Λαζάνια αλά Μexico

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1/2κιλό κιμάς 20λαζάνια στρογγυλά ή φύλλα 2κ.σ.πάπρικα 1κ.γλ.κύμινο 1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο 1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη Αλατοπίπερο 1 ½ φλ.ντοματάκια κονκασέ 1φλ.κόκκινα φασόλια κονσέρβα,στραγγισμένα 4φέτες μπέικον ψιλ/νες 1/2φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2φλ.enchilada sauce ή κάποια κόκκινη σάλτσα της αρεσκείας μας 1φλ.γκούντα τριμμένο 1/2φλ.cheddar τριμμένο 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 2κ.σ.ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι 3κ.σ.λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πιάτο από τη μακαρονάδα της προηγούμενης μέρας

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

Ένα από τα αγαπημένα πιάτα του καλού μου είναι μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λίγο τηγανητό λουκάνικο, είτε λουκανικάκια Φρανκφούρτης είτε κάποιο άλλο χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες. Όσο κι αν τα έχω υπολογισμένα σαν ποσότητες συνήθως κάτι περισσεύει. Έτσι μπορείτε και εσείς να αξιοποιείται πάντα τα υλικά που σας ...

Διαβάστε περισσότερα

Pizza με βάση κουνουπιδιού

Κατηγορία Συνταγής: , ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1 ½ φλ.κουνουπίδι τριμμένο στο multi 1αυγό Αλατοπίπερο 1κ.γλ.ρίγανη 2 ½ φλ.τριμμένο τυρί γκούντα ή ρεγκάτο 1/2φλ.σάλτσα για πίτσα Υλικά της αρεσκείας μας για την επικάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Pizza μελιτζάνας με σαλάμι

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  2μελιτζάνες κομμένες σε χοντρές φέτες κατά μήκος Λάδι Αλατοπίπερο Σάλτσα ντομάτας Σαλάμι αέρος Παρμεζάνα τριμμένη Γκούντα τριμμένο Φέτες ντομάτας ή ντοματάκια κομμένα Φρέσκια ρίγανη ή βασιλικός ψιλ/νος

Διαβάστε περισσότερα

Μυρωδάτα ρολά πίτσα μαργαρίτα

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

    ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1κ.σ.μαγιά 1 ½ φλ.χλιαρό νερό 2κ.γλ.λάδι 1πρέζα αλάτι 3φλ.αλεύρι και λίγο ακόμα για το άνοιγμα της ζύμης 1κ.γλ.ρίγανη 1κ.γλ.δενδρολίβανο 1κ.γλ.θυμάρι 2κ.γλ.σκόρδο σκόνη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1φλ.σάλτσα για πίτσα της αρεσκείας σας 300γρ.μοτσαρέλα ή γκούντα τριμμένο 1/4φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτά σάντουιτς με σαρδέλες κονσέρβας

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  5φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στην τοστιέρα Λάδι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 5σαρδέλες κονσέρβας 1κ.σ.μαϊντανος ψιλ/νος 3κ.σ.σάλτσα ντομάτας 2αγγουράκια τουρσί ψιλ/να

Διαβάστε περισσότερα

Pizza με ψητή μελιτζάνα κάππαρη και μοτσαρέλα

Κατηγορία Συνταγής: , , , ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1δόση ζύμη για πίτσα 1μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε ροδέλες και ψημένη στο φούρνο με λίγο λάδι Αλατοπίπερο 1ντομάτα κομμένη σε ροδέλες 1/2φλ.σάλτσα ντομάτας 1κ.σ.κάππαρη 1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο 1κ.σ.βασιλικός ξερός 1 1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη 1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Διαβάστε περισσότερα

Πίτσα με πεπερόνι και μανιτάρια

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1δόση ζύμη για πίτσας της αρεσκείας μας 1/2φλ.φρέσκα μανιτάρια σε φέτες 1 ½ φλ.γκούντα τριμμένη 1/2φλ.σάλτσα ντομάτας 1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη 1/3φλ.ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες 1πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλ/νη 16φετάκια πεπερόνι Λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Panzerotti ή τηγανητές πίτσες

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

    ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1φλ.νερό χλιαρό 1 ½ κ.σ.βούτυρο 2κ.γλ.ζάχαρη 1πρέζα αλάτι 3φλ.αλεύρι 1 ½ κ.γλ.μαγιά ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Σάλτσα για πίτσα ή κέτσαπ Ότι άλλα υλικά θέλετε ή έχετε στο ψυγείο και θα βάζατε σε μια πίτσα. Εγώ έβαλα 250γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο 2φλ.ζαμπόν τριμμένο 1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη Λίγο αλατοπίπερο ...

Διαβάστε περισσότερα

Pizza το Σαββατόβραδο

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 2φλ.αλεύρι 1κ.γλ.αλάτι 1/2κ.γλ.ζάχαρη 100γρ.γιαούρτι 1/3φλ.λάδι 3κ.σ.μαγιά 1/2φλ.νερό χλιαρό ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Σάλτσα ντομάτας Μοτσαρέλα τριμμένη 20ντοματίνια κομμένα στη μέση 2μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1φλ.μανιτάρια κομμένο σε φέτες Αλατοπίπερο ή κόκκινο πιπέρι Ρόκα χοντροκομμένη Λίγη παρμεζάνα τριμμένη  

Διαβάστε περισσότερα