Loader

Crostini με παντζάρια και τυρί κρέμα

2013-12-23
  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

25/12/13

Ορεκτικό και πολύ ορεχτικό crostini με παντζάρια και τυρί κρέμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας!

Συστατικά  

2 μέτρια παντζάρια με τα χόρτα τους

12-15 φέτες από μπαγκέτα

100gr. Τυρί κρέμα ή ανθότυρο ή κατσικίσιο τυρί ή ότι λευκό μαλακό τυρί έχουμε

1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα

Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα παντζάρια σε μπόλικο νερό για 20-25 λεπτά. 2-3 λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε και τα χόρτα τους και τα σουρώνουμε.

Βήμα 2

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα παντζάρια σε λεπτές φέτες. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε το τυρί με το χυμό λεμονιού, λίγο αλατοπίπερο και το λάδι.

Βήμα 3

Φρυγανίζουμε το ψωμί και σερβίρουμε, ψωμάκι αλειμμένο με κρέμα τυριού, μια φέτα παντζάρι, ένα φύλλο από χόρτα παντζαριού και λίγο φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

Προσαρμογή συνταγής :

http://whiteonricecouple.com/recipes/beet-greens-goat-cheese-crostini/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *