Loader

Μπιφτέκια Burger Κροκέτες χωρίς κρέας

Από : | 0 Σχόλια | On : 14/06/2015 | Κατηγορία : Ιστορίες της κουζίνας

burgyamchickquinoa (6) carrotapricotcroq (5)

Το αφιέρωμα μπιφτέκια burger κροκέτες χωρίς κρέας είναι μια μικρή συλλογή νόστιμων και εύκολων συνταγών, σε μια κατηγορία που μπορεί κάλλιστα να προστεθεί οποιουδήποτε είδους κρέατος. Μπιφτέκια burger και κροκέτες που οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να τρώμε με την προσθήκη κιμά ή αλλαντικών, εμείς εδώ στο ZannetCooks.com τα ετοιμάζουμε με χορτοφαγική διάθεση και υγιεινό τρόπο παρασκευής.

cashewspatties (5) Leekcheesesticks (5)

Αφορμή ήταν καθαρά η προσωπική μου προτίμηση στην χορτοφαγική διατροφή ή καλύτερα στην αδιάφορη σχέση μου με το κρέας. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν είναι αναγκαίο στη διατροφή μας, αφού μπορούμε να βρούμε πολύτιμα συστατικά σε πολλές άλλες πρώτες ύλες. Όπως όμως κι αν επιλέγετε να διατρέφεστε σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις προτάσεις μας, αφού είναι όπως κάθε φορά, αποπλανητικές.

lentilmealburger (4) tunaburger (7)

Οι συνταγές χωρίς κρέας, είναι απλές και ευέλικτες μιας και μπορείτε με τη δική σας φαντασία και τα δικά σας διατροφικά γούστα να τις εμπλουτίσετε. Αυτό είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του ZannetCooks.com . Να μπορούμε να δημιουργούμε καινούργια πιάτα με βάση συνταγές που βρίσκουμε, δοκιμάζουμε ή μας σερβίρουν. Να απελευθερώνουμε την φαντασία και τη δημιουργικότητα μας με μόνο σκοπό το νόστιμο και υγιεινό φαγητό.

burgchicksp (6)

Μπιφτέκια γλυκοπατάτας με ρεβίθια και κινόα

Ψητές κροκέτες καρότου με ξερά βερίκοκα

Burger με κάσιους και χαλούμι

Κροκέτες πράσου με γραβιέρα

Φακομπιφτέκια με σάλτσα πάπρικα

Burger τόνου με λιαστές ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Χορτοφαγικά burger με ρεβίθια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *