Loader

Tapenade με ελιές Καλαμών και λιαστές ντομάτες

2015-03-17
  • Ποσότητα: για 1 1/2 φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

17/3/15

Tapenade με ελιές Καλαμών και λιαστές ντομάτες για να αλείψουμε στο ψωμί ή να ανακατέψουμε με τα ζυμαρικά μας ή όπως αλλιώς προτιμάτε. Νόστιμο, υγιεινό και φτιαγμένο από τα χεράκια μας.

tapchives (1) tapchives (3)

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
  • 3 κουταλιές της σούπας κάππαρη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ¼ του φλιτζανιού chives ψιλοκομμένα
  • ¼ του φλιτζανιού λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες από το λάδι τους
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Το μεταφέρουμε σε βάζο ή μπολ με καπάκι και το διατηρούμε στο ψυγείο για άλλες 4-5 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *