Loader

Spring rolls της Ζαννέτ

2013-06-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φλ.κόκκινο λάχανο
½ ματσάκι μαιντανός
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 καρότα
Αλατοπίπερο
1κ.σ. σόγια σος
1κ.γλ.τζίντζερ τριμμένο
Λάδι
1 πακ.φύλλο κρούστας
Λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβω το λάχανο, τον μαιντανό και τα κρεμμυδάκια και τρίβω τα καρότα. Τα ρίχνω σε αντικολλητικό τηγανάκια με ελάχιστο λάδι. Τα σωτάρω καλά μέχρι να μαλακώσουν, όχι εντελώς. Ρίχνω τη σόγια, το αλατοπίπερο και το τζίντζερ. Απλώνω το φύλλο σε καθαρή επιφάνεια και το κόβω στη μέση. Παίρνω το μισό κάθε φύλλου και γεμίζω με μια κουταλίτσα από τη γέμιση και τυλίγω καλά. Τηγανίζω σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και τις βγάζω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να μαζέψει τα πολλά λάδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *