Loader

Σκεπαστή πικάντικη φέτα

2017-03-16
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

16/3/17

Σκεπαστή πικάντικη φέτα για το πιο νόστιμο ορεκτικό που έχετε φάει τελευταία. Σηκώνει πολύ μπύρα ή κρασί είναι η αλήθειά. Οπότε εφοδιαστείτε τα ανάλογα. Εγώ που δεν πίνω και πολύ αλκοόλ, ήπια τόνους νερό αλλά άξιζε τον κόπο.

Συστατικά

  • 200gr.φέτα σκληρή κομμάτι
  • 6 λιαστές ντομάτες κομμένες
  • ¼ του φλιτζανιού ελιές ροδέλες
  • Μπούκοβο
  • 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
  • 1 μικρό κομμάτι ζύμη πίτσας
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε τη φέτα σε ένα πυρίμαχο ταψάκι και διασκορπίζουμε από πάνω τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες , το μπούκοβο και λίγη ρίγανη.

Βήμα 2

Σκεπάζουμε με τη ζύμη και την αλείφουμε με λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.

Βήμα 3

Σερβίρουμε αμέσως από το σκεύος, κόβοντας και βουτώντας κομμάτια ζύμης μέσα στο μείγμα φέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *