Loader

Σπετσοφάι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

3 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο ροδέλες
2 πιπεριές Φλωρίνης ροδέλες
1 πιπεριά καυτερή
2φλ.χυμός  ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 σκελ.σκόρδο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ. πάπρικα
1/2ποτ.κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Τηγανίζουμε στο λάδι τα λουκάνικα. Τα βγάζουμε ,με τρυπητή κουτάλα και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο, τις πιπεριές και την καυτερή. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την πάπρικα μαζί με 1 ποτήρι νερό.Αφήνουμε να σιγοψηθεί η σάλτσα και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νεράκι. Ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα συμπληρώνουμε και τα λουκάνικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *