Loader

Κατακόκκινη ταραμοσαλάτα

2016-03-04
  • Μερίδες: 4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

9/3/16

Κατακόκκινη ταραμοσαλάτα με κόκκινες ψητές πιπεριές για να εντυπωσιάσετε και να κάνετε τη διαφορά αυτά τα Κούλουμα.

redtaramsld (2) redtaramsld (5)

Συστατικά

  • 130gr. Κόκκινος ταραμάς
  • 6 φέτες ψωμί τοστ σίκαλης ή ότι ψωμί θέλουμε
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό λεμονιού
  • Πιπέρι κατά βούληση, προαιρετικά
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κόκκινες ψητές πιπεριές

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε το ψωμί σε λίγο νερό και κατόπιν το πιέζουμε με τα χέρια να στραγγίξει όσο περισσότερο γίνεται.

Βήμα 2

Βάζουμε το κρεμμύδι στο multi και το χτυπάμε να λιώσει.

Βήμα 3

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, σιγά σιγά χτυπώντας να ενωθούν και να πολτοποιηθούν τα υλικά.

Βήμα 4

Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε στο ψυγείο μέχρι και 3-4 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *