Loader

Γρήγορη πίτσα με σπαράγγια και φέτα

2016-05-25
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

3/6/16

Γρήγορη πίτσα με σπαράγγια και φέτα πάνω σε πίτα από σουβλάκι. Gourmet λιτότητα στο πιάτο μας σήμερα με την πιο υγιεινή πίτσα που έχετε φάει ποτέ.

pizpitspar (3) pizpitspar (7)

Συστατικά

  • 4 πίτες από σουβλάκι
  • 350gr. σπαράγγια πράσινα καθαρισμένα
  • ¼ του φλιτζανιού ελιές ροδέλες
  • 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε φέτες ή κυβάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψήνουμε τα σπαράγγια στο φούρνο ή στον ατμό για 15 λεπτά.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το λάδι με το σκόρδο και λίγο αλατοπίπερο. Αν θέλουμε προσθέτουμε κάποιο ξερό μυρωδικό της αρεσκείας μας. Ακουμπάμε τις πίτες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις αλείφουμε με το μείγμα ελαιόλαδου.

Βήμα 3

Διασκορπίζουμε τα σπαράγγια, τις ντομάτες, τις ελιές και τέλος τη φέτα.

Βήμα 4

Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με επιπλέον αλατοπίπερο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 12-15 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *