Pesto ντοματοπιπεριάς με jalapenos και lime
2014-09-05- Κουζίνα: Ελληνική
 - Πιάτο: Συνοδευτικό
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Ποσότητα: 1 μεγάλο φλιτζάνι
 - Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
 - Έτοιμο σε: 15λ
 
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
9/9/14
Pesto ντοματοπιπεριάς με jalapenos και lime. Ένα πικάντικο κατακόκκινο pesto που με τη λεία και μαλακή υφή του – ταιριάζει εκτός από τα ζυμαρικά μας-ιδανικά πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι ή σαν άλειμμα σάντουιτς .
Συστατικά
- 4 μέτριες ώριμες ντομάτες
 - 3 πιπεριές κόκκινες
 - ½ φλιτζάνι πιπεριές jalapenos, από βάζο, ψιλοκομμένες
 - Αλατοπίπερο
 - 2/3 του φλιτζανιού κασέρι, λευκό cheddar ή άλλο μαλακό τυρί της αρεσκείας μας
 - 2/3 του φλιτζανιού καρυδόψιχα
 - Χυμός 1 lime
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες και τα ρίχνουμε στο multi. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βήμα 2
Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο και το φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.


			
	

















