Loader

Pesto ντοματοπιπεριάς με jalapenos και lime

2014-09-05
  • Ποσότητα: 1 μεγάλο φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

9/9/14

Pesto ντοματοπιπεριάς με jalapenos και lime. Ένα πικάντικο κατακόκκινο pesto που με τη λεία και μαλακή υφή του – ταιριάζει εκτός από τα ζυμαρικά μας-ιδανικά πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι ή σαν άλειμμα σάντουιτς .

pestontomatopiperias (1) pestontomatopiperias (6)

Συστατικά

  • 4 μέτριες ώριμες ντομάτες
  • 3 πιπεριές κόκκινες
  • ½ φλιτζάνι πιπεριές jalapenos, από βάζο, ψιλοκομμένες
  • Αλατοπίπερο
  • 2/3 του φλιτζανιού κασέρι, λευκό cheddar ή άλλο μαλακό τυρί της αρεσκείας μας
  • 2/3 του φλιτζανιού καρυδόψιχα
  • Χυμός 1 lime
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες και τα ρίχνουμε στο multi. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Βήμα 2

Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο και το φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *