Loader

Κρύα ζυμαρικά με blue cheese

2017-02-03
  • Μερίδες: 4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

3/2/17

Κρύα ζυμαρικά με blue cheese για να τα σερβίρετε ως σαλάτα σε μπουφέ ή να τα φάτε στο γραφείο, σε θερμοκρασία δωματίου. Ειδικά αν δεν έχετε ή δεν προτιμάτε τον φούρνο μικροκυμάτων, είναι η καλύτερη λύση για το ταπεράκι σας.

Συστατικά

  • 400gr. Πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
  • ½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 12 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 ½ φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 150gr. Τυρί κρέμα
  • 150gr. Blue cheese θρυμματισμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε ελαφρά με κρύο νερό. Τα ανακατεύουμε αμέσως με την κρέμα τυριού και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.

Βήμα 2

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με προσοχή στο αλάτι, γιατί είναι ήδη αρκετά αλμυρό το blue cheese.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα καταναλώσουμε. Διατηρούνται μέχρι και 5 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *