Loader

Κρύα ζυμαρικά με blue cheese

2017-02-03
  • Μερίδες: 4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

3/2/17

Κρύα ζυμαρικά με blue cheese για να τα σερβίρετε ως σαλάτα σε μπουφέ ή να τα φάτε στο γραφείο, σε θερμοκρασία δωματίου. Ειδικά αν δεν έχετε ή δεν προτιμάτε τον φούρνο μικροκυμάτων, είναι η καλύτερη λύση για το ταπεράκι σας.

Συστατικά

  • 400gr. Πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
  • ½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 12 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 ½ φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 150gr. Τυρί κρέμα
  • 150gr. Blue cheese θρυμματισμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε ελαφρά με κρύο νερό. Τα ανακατεύουμε αμέσως με την κρέμα τυριού και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.

Βήμα 2

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με προσοχή στο αλάτι, γιατί είναι ήδη αρκετά αλμυρό το blue cheese.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα καταναλώσουμε. Διατηρούνται μέχρι και 5 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *