Loader

Ψαρόσουπα κοκκινιστή της Ζαννέτ

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

1 κιλό ψάρια για σούπα της αρεσκείας μας
3 κ.σ.λάδι
1φλ.χυμός ντομάτας
Αλατοπίπερο
2κ.γλ.πάπρικα
1 πατάτα μεγάλη
1 κρεμμύδι
2 καρότα
1/2ματσάκι σέλινο
Χυμός λεμόνι
1φλ.ρύζι για σούπα

Οδηγίες

Βήμα 1

Γεμίζουμε την κατσαρόλα μας με νερό και βράζουμε τα λαχανικά μας, καθαρισμένα άλλα όχι κομμένα. Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε μέσα τα ψάρια να βράσουν και αυτά. Περίπου 20-25 λεπτά. Σουρώνουμε καλά το ζωμό από τα ψάρια και τα λαχανικά και τον βάζουμε πάλι για βράσιμο μαζί με τη σάλτσα, το λάδι, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρυζάκι μας για 12-15 λεπτά. Ξανασουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό στην κατσαρόλα. Σερβίρουμε στο τραπέζι σε ξεχωριστό πιάτο τα λαχανικά, ξεχωριστό τα ψάρια και ξεχωριστά το ρύζι και το χυμό λεμονιού , ώστε να βάλει ο καθένας ότι ποσότητα θέλει στο πιάτο του. Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *