Loader

Ψάρι με πέστο

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1ψάρι της επιλογής σας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.πέστο έτοιμο ή σπιτικό

12ντοματίνια κομμένα στη μέση

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ψάρι σε ταψί στρωμένο με 2 φύλλα λαδόκολλας λίγο μεγαλύτερα από το ταψί. Ανακατεύουμε σε μπολ το πέστο με την πιπεριά και τα ντοματίνια και περιχύνουμε με αυτό το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με λίγο λαδάκι. Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και αν χρειαστεί χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδες για να κλείσει πιο εύκολα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και σερβίρουμε αμέσως με βραστά λαχανικά ή τηγανητές πατάτες.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *