Loader

Ντιπ φέτας με ελιές και κάππαρη

2014-06-06
  • Ποσότητα: 1 φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

17/6/14

Ντιπ φέτας με ελιές και κάππαρη. Ένα νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό ντιπάκι για τα σνακ που θα συνοδεύσουν τις κρύες μπύρες μας ή τα γρήγορα ελαφριά σνακ. Μεσογειακό και άκρως ελληνικό συνοδευτικό για κάθε ώρα με υλικά που έχουμε σπίτι μας. Άντε τι περιμένετε;

dipfetas (1) dipfetas (3)

 

Συστατικά

  • 1/3 από ένα ματσάκι μαϊντανό
  • 100gr. φέτα
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
  • 10 ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
  • Αλατοπίπερο (με προσοχή γιατί είναι αρκετά πικάντικα η κάππαρη και οι ελιές)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα, συμπληρώνοντας επιπλέον λάδι ή αλατοπίπερο, ανάλογα τα γούστα.

Βήμα 2

Το σερβίρουμε με ψιλοκομμένα λαχανικά της επιλογής μας ή διάφορα κρακεράκια και το φυλάμε καλυμμένο στο ψυγείο 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *