Loader

Κοτοσαλάτα με κοφτό μακαρονάκι και σταφύλια

2013-06-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

250gr.κοφτό μακαρονάκι
Λάδι
Χυμό 1/2πορτοκαλιού
Χυμό 1 λεμονιού
Λάδι
1κ.σ.ξύδι
1κ.σ.μουστάρδα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.εστραγκόν
1φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
1φλ.σταφύλια λευκά χωρίς κουκούτσια, όχι πολύ μεγάλα
1κρεμμύδι
1/3 από το ματσάκι σέλινο
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1/φλ.καρύδια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, με τα καρύδια και το σέλινο και τα πολτοποιούμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη κρέμα. Σε ένα βαζάκι με καπάκι ανακατεύουμε καλά το λάδι, το ξύδι, τη ζάχαρη,το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το μακαρονάκι,τα σταφύλια και το κοτόπουλο, ρίχνουμε το μείγμα καρυδιού που ετοιμάσαμε, περιχύνουμε με το μείγμα μουστάρδας και ανακατεύουμε προσεχτικά , πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και σερβίρουμε την κοτοσαλάτα μας χλιαρή ή κρύα από το ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *