Loader

Ψητή φέτα με χωριάτικη από ντοματίνια

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1φλ.ντοματίνια κομμένα στη μέση

1/3φλ.ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

1κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

Λάδι

Αλατοπίπερο

150γρ.φέτα κομμάτι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο τη φέτα. Από πάνω διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ελιές. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με αρκετό λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα. Την σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *