Loader

Ψητή φέτα με χωριάτικη από ντοματίνια

2013-06-01
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 20λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.ντοματίνια κομμένα στη μέση

1/3φλ.ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

1κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

Λάδι

Αλατοπίπερο

150γρ.φέτα κομμάτι

Method

Step 1

Βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο τη φέτα. Από πάνω διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ελιές. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με αρκετό λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα. Την σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *