Loader

Sloppy Joes

2013-06-10
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 20λ
  • Ready In: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς

3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

1φλ.χυμός ντομάτας

1κ.γλ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.μουστάρδα

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.worcestershire sauce

Τυρί του τόστ της αρεσκείας σας

Ψωμάκια για hamburger

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά. Ανακατεύουμε να μην ενωθεί ο κιμάς. Ρίχνουμε την πιπεριά ,τα μανιτάρια και το σέλινο και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και ελάχιστο νερό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τη Worcestershire sauce ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοψηθούν για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μην μείνει ζουμί. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε από μια γενναιόδωρη κουταλιά κιμά στο κάτω μέρος. Ακουμπάμε από μια φέτα τυρί και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμάκι για να σερβίρουμε. Tips: *Sloppy Joes είναι ένα κλασικό και αγαπημένο αμερικάνικο φαγητό. Στην Αμερική πωλείται και έτοιμη, που την ζεσταίνουν απλά για να την καταναλώσουν. Η αυθεντική συνταγή προέρχεται από έναν μάγειρα –του οποίου φέρει και το όνομα- σε ένα καφέ στην Αϊόβα ως παραλλαγή μια παρόμοιας τοπικής συνταγής, η οποία δεν περιείχε ντομάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *