Loader

Ψάρι φιλέτο με σάλτσα λαχανικών στην κατσαρόλα

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

800γρ.ψάρι φιλέτο
2 καρότα
½ ματσάκι σέλινο
1/2ματσάκι μαιντανός
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
2σκελ.σκόρδο
Αλατοπίπερο
4κ.σ. λάδι
Χυμό από 1 λεμόνι
3κ.σ. τζίν

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi το σκόρδο,το κρεμμύδι,τον μαιντανό και το σέλινο και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε εκεί το πολτοποιημένο μείγμα μυρωδικών. Βάζουμε έπειτα στο multi τα καρότα και την ντομάτα και τα πολτοποιούμε και αυτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το τζίν τα σωταρισμένα μυρωδικά. Ρίχνουμε τα καρότα και την ντομάτα και το αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 15 λεπτά. Ακουμπάμε όμορφα τα φιλέτα ψαριού στη κατσαρόλα και την ανακινούμε ελαφρά να ανακατευτεί η σαλτσούλα μας με τα ψαράκια, χωρίς να τα ανακατέψουμε με κουτάλα. Σιγοβράζουμε άλλα 20 λεπτά και σερβίρουμε, τη σάλτσα περιχυμένα με τη σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *