Loader

Φασολάδα χυλωμένη της Ζαννέτ

2013-07-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 1/2 φλ.φασόλια
1συσκ.χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 σκελ.σκόρδο
½ ματσάκι σέλινο
½ καυτερή πιπεριά αποξηραμένη
2 καρότα
4κ.σ. λάδι
4-5φλ.νερό
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε τα φασόλια αποβραδίς Εγώ τα κάνω στη χύτρα. Αν δεν έχετε χύτρα γίνονται εξίσου νόστιμα και στη κατσαρόλα μας, απλά διπλασιάζουμε το χρόνο βρασίματος και είναι προτιμότερο να προσθέσουμε το αλάτι στο τέλος. Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι,το σκόρδο,την καυτερή πιπεριά, τα καρότα καθαρισμένα και το σέλινο. Έτσι ώστε να έχει η φασολάδα μας λεία υφή χωρίς επιπλεόν κομμάτια ολόκληρα εκτός των φασολιών. Τα ρίχνουμε όλα στη χύτρα μαζί με τα φασόλια,τη σάλτσα,το λάδι το αλατοπίπερο και το νερό. Βράζουμε τη φασολάδα σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της χύτρας μας. Οπωσδήποτε για 45 λεπτά και σερβίρουμε ζεστή. Γίνεται μια χυλωμένη σουπίτσα,άκρως απολαυστική ακόμα και για αυτούς που δεν την έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση ή δεν τους αρέσουν να είναι οφθαλμοφανή τα υλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *