Loader

Φαρφάλες με σολομό και βότκα

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.σολομός
1 /2 φλ.βότκα
500γρ.φαρφάλες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.βούτυρο
2κ,σ.χαβιάρι
Αλατοπίπερο
200ml κρέμα γάλακτος
4κ.σ.κεφαλοτύρι τριμμένο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε το σολομό και τον μουλιάζουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά στη βότκα. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει να λιώνει το βουτυράκι σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε επίσης τον σολομό με την βότκα,την κρέμα γάλακτος,τον άνιθο,το χαβιάρι και αλατοπίπερο.Ανακατεύουμε καλά,σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα 5-10 λεπτά ακόμα στο ζεστό μάτι.Ρίχνουμε το τυράκι ,ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε πιατέλα. Καλή σας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *