Loader

Φάβα παντρεμένη με ρέγγα

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1φλ.φάβα

3φλ.νερό

1κρεμμύδι μεγάλο ψιλ/νο

1πιπεριά καυτερή αποξηραμένη

Λάδι

Αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

3-4φιλέτα καπνιστής ρέγγας ραντισμένα με το χυμό λεμονιού

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τη φάβα και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά. Προσθέτουμε το νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 50 λεπτά ανακατεύοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε σε πιάτο μαζί με τη ρέγγα και το χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι και λίγο λάδι.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *