Loader

Τυρομπαλάκια

2013-06-03
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο

Αλατοπίπερο

1/3από το ματσάκι άνιθος ψιλ/νος

2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2αυγά χτυπημένα

2φλ.αλεύρι

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Λάδι για το τηγάνισμα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το 1φλ.αλεύρι. πρέπει να αποκτήσουμε ένα όχι νερουλό μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει τουλάχιστον 2 ώρες. Εγώ το άφησα όλο το βράδυ. Όταν είναι να τα τηγανίσουμε πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια τα οποία τα περνάμε από το αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Τυρομπαλάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *