Loader

Το σουφλέ της μαμάς Κικής

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

300γρ.πένες
200ml κρέμα γάλακτος
2φλ.διάφορα τυριά τριμμένα
5φέτες μπέικον ψιλ/νες
5φέτες ζαμπόν ψιλ/νο
3αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα βουτυρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά κρατώντας ½ φλιτζάνι τυρί για το τέλος. Τα ανακατεύουμε όλα καλά και τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 10-15 λεπτά , μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Σερβίρουμε το σουφλέ μας ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *