Loader

Το μοσχαράκι της 2ης επετείου

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

700γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

Χυμό 2 λεμονιών

1λίτρο ζωμό λαχανικών

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κλωνάρια θυμάρι και 2 κλωνάρια δενδρολίβανο τα φυλλαράκια

1κ.σ.κάππαρη

10 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.κάρυ

1κ.σ.μουστάρδα

2κ.σ.κορν φλάουρ αραιωμένες στο ζωμό που θα ψηθεί το κρέας (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής μας. Στο τέλος ρίχνουμε το αραιωμένο κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά. Εναλλακτικά σοτάρουμε το κρέας σε κατσαρόλα με λάδι και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το ζωμό. Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί 40 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, την κάππαρη και τις ελιές και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 30 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το αραιωμένο κόρν φλάουρ ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λευκό ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *