Loader

Τοστάκι πολύσπορο με κρέμα από μανούρι και λιαστή ντομάτα

2013-09-26
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 λιαστή ντομάτα πολύ ψιλοκομμένη

1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού

1 κουταλιά του γλυκού φρέσκος δυόσμος , ψιλοκομμένος

1 κουταλιά της σούπας μανούρι

1 κουταλιά του γλυκού τυρί κρέμα

Αλατοπίπερο

1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο (προαιρετικά)

2 φέτες του τόστ, από πολύσπορο ψωμί ή ότι έχουμε

1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το μανούρι και με ένα πιρούνι το θρυμματίζουμε καλά. Ρίχνουμε εκεί τη λιαστή ντομάτα, την κρέμα τυριού, το μέλι, το δυόσμο, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο σύμφωνα με τα γούστα.

Βήμα 2

Αλείφουμε τη μια φέτα ψωμιού με το μείγμα μας και καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού. Κόβουμε στα 2 ή στα 4 και τοποθετούμε στο μπολ μεταφοράς.

Βήμα 3

Μπορούμε να ρίξουμε μέσα στο μπολ και μερικά ντοματίνια, αν μας αρέσουν. Αν το σερβίρουμε σπίτι μπορούμε να το ραντίσουμε πριν φάμε με το ελαιόλαδο.

Προσαρμογή συνταγής :

http://www.kalynskitchen.com/2008/12/recipe-for-roasted-tomato-basil-and.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *