Loader

Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα

2013-05-29
  • Ποσότητα: 2
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

100gr.λευκός ταραμάς

1ντομάτα τριμμένη

4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1 ½ φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο

3φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο

Πιπέρι

1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τον ταραμά, με το ψωμί, τη φρυγανιά, το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ντομάτα και το πιπέρι. Τα πλάθουμε σε στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.

Βήμα 2

Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας . Σερβίρουμε τους ταραμοκεφτέδες ζεστούς.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.