Loader

Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα

2013-05-29
  • Yield: 2
  • Servings: 2
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 10λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

100gr.λευκός ταραμάς

1ντομάτα τριμμένη

4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1 ½ φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο

3φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο

Πιπέρι

1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τον ταραμά, με το ψωμί, τη φρυγανιά, το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ντομάτα και το πιπέρι. Τα πλάθουμε σε στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.

Step 2

Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας . Σερβίρουμε τους ταραμοκεφτέδες ζεστούς.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *