Loader

Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα

2013-05-29
  • Ποσότητα 2
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

100gr.λευκός ταραμάς

1ντομάτα τριμμένη

4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1 ½ φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο

3φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο

Πιπέρι

1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τον ταραμά, με το ψωμί, τη φρυγανιά, το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ντομάτα και το πιπέρι. Τα πλάθουμε σε στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.

Βήμα2

Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας . Σερβίρουμε τους ταραμοκεφτέδες ζεστούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *