Loader

Τάρτα με σπανάκι και φύλλο κρούστας που περρίσεψαν

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

6φύλλα κρούστας που περρίσεψαν
2φλ.σπανάκι αχνισμένο που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
2κρεμμυδάκια φρέσκα
2αυγά χτυπημένα
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
150ml κρέμα γάλακτος
2/3φλ.τραχανάς (γλυκός ή ξινός ότι έχετε, αν δεν έχετε προσθέστε λίγο ρύζι καρολίνα ή γλασέ)

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και τοποθετούμε ένα ένα ταα φύλλα λαδωμένα μεταξύ τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα μεταφέρουμε πάνω στα φύλλα ομοιόμορφα. Γυρνάμε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα και με ένα πινελάκι αλείφουμε τις άκρες με νερό ανακατεμένο με λίγο λαδάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 1 ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε την τάρτα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *