Loader

Τάρτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 φύλλο σφολιάτας
3 κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
Λίγο λάδι
200γρ.τυρί κρέμα
100γρ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα κολοκυθάκια με το σκόρδο, το αλατοπίπερο και το λάδι. Λαδώνουμε ελαφρά μια ταρτιέρα ή ένα στρογγυλό ταψάκι και απλώνουμε όμορφα τη σφολιάτα. Ανακατεύουμε την μισή παρμεζάνα με το τυρί κρέμα καλά και το αλείφουμε πάνω στη σφολιάτα. Απλώνουμε τα κολοκυθάκια γύρω γύρω ώστε να ακουμπάει λίγο το ένα πάνω στο άλλο. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C ,το βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε και την υπόλοιπη παρμεζάνα. Τελειώνουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *