Loader

Σπετσοφάι

2013-06-16
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο ροδέλες
2 πιπεριές Φλωρίνης ροδέλες
1 πιπεριά καυτερή
2φλ.χυμός  ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 σκελ.σκόρδο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ. πάπρικα
1/2ποτ.κόκκινο κρασί

Method

Step 1

Τηγανίζουμε στο λάδι τα λουκάνικα. Τα βγάζουμε ,με τρυπητή κουτάλα και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο, τις πιπεριές και την καυτερή. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την πάπρικα μαζί με 1 ποτήρι νερό.Αφήνουμε να σιγοψηθεί η σάλτσα και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νεράκι. Ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα συμπληρώνουμε και τα λουκάνικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *