Loader

Σπαράγγια με βινεγκρέτ καρότου

2015-05-23
  • Μερίδες: 2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

29/5/15

Σπαράγγια με βινεγκρέτ καρότου σήμερα και φροντίζουμε για μια ικανοποιητική ποσότητα από την συγκεκριμένη σάλτσα, γιατί θα γίνει ανάρπαστη.

carrotdressaspa (1) carrotdressaspa (2)

Συστατικά

  • ½ κιλό σπαράγγια καθαρισμένα
  • 1 μέτριο καρότο
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα της επιλογής μας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλατοπίπερο
  • 3 κουταλιές της σούπας λευκό balsamico
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε τα σπαράγγια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει για 12-14 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα καταβρέχουμε με μπόλικο κρύο νερό. Τα ακουμπάμε σε πιατέλα και τα φυλάμε σε ζεστό μέρος.

Βήμα 2

Εντωμεταξύ βάζουμε στο multi το καρότο, το λάδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο, το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη κρέμα.

Βήμα 3

Περιχύνουμε με αυτή τα σπαράγγια και σερβίρουμε αμέσως με την υπόλοιπη βινεγκρέτ στο πλάι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *