Loader

Σπαγγέτι με ψητό κουνουπίδι και λουκάνικα

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.σπαγγέτι Νο7 ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας

2φλ.κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίστες

Λάδι

Αλατοπίπερο

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κ.γλ.μπούκοβο (προαιρετικά)

5σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

150γρ.λεπτά χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες

Πεκορίνο τριμμένο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα λουκάνικα και το κουνουπίδι σε ένα αντικολλητικό ταψάκι. Τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κουνουπίδι και τα λουκάνικα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το μπούκοβο αν το χρησιμοποιήσουμε. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με μπόλικο τριμμένο πεκορίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *