Loader

Σπαγγέτι με κόκκινο λάχανο και gordon blue

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250gr.ζυμαρικά Νο5
2φιλέτα Gordon blue κομμένα στα 6
200ml κρέμα γάλακτος
1 ½ φλ.κόκκινο λάχανο ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και σοτάρουμε το λάχανο να μαλακώσει. Ρίχνουμε τα κομμάτια του Gordon blue και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί το πολύ αλκοόλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε άλλα 4-5 λεπτά στη φωτιά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά και προσεχτικά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με παρμεζάνα τριμμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *